Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Av kärlek till mat och stolthet över ursprung!

Efter att ha bott över 20 år borta från vår fosterland Finland är vår stolthet över landet, dess traditioner, produkter, särskilt livsmedel större än någonsin. De flesta av dessa åren var vi bosatta i Sverige och det känns  nästan som vårt andra hem.

I norden har vi fyra klart olika årstider. Vintern är ofta kallt, mörkt och lång men under den korta sommaren skiner solen större delen av dagen. Resultatet är rika aromer och smaklighet som helt enkelt inte kan hittas någon annanstans. När de smakrika nordiska råvaror kombineras med traditionella tillverkningsmetoder resultatet är läckra högkvalitativa matvaror.

Skandinavisk formgivning kännetecknas av enkelhet, minimalism och funktionalitet, något som är avsedd att berika vår vardag. De går att kombinera på olika sätt tack vare tidlös design och utmärkande mångsidighet.

Vi vill respektera vårt arv genom att införa allt detta på den franska Rivieran. Inte bara för att betjäna de skandinaviska och internationella gemenskapen, men framför allt att introducera de nordiska smaker och upplevelser för fransmän.

Vårt mål är en total kundtillfredsställelse med hänsyn till alla detaljer.
Alla våra produkter är noggrant utvalda som resulterar i ett butik som känns och ser ut som äkta.

Välkommen att erfara Nordiska Temptations!

Handlarna Sari och Jarmo

Fiske i midnattssol

Lingon i naturen