Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €
« Back

Boman, Göran: Provence - Vita, röda och även rosévinerDen rikt illustrerade boken tar upp allt du behöver veta om Provence viner så att du kan hitta dina favoritviner eller planera din egen vinresa. Just vinturistandet behandlas i ett eget kapitel där du får tips som du har stor nytta av både vid planeringen och vingårdsbesöken.

I boken får du lära dig allt om vinodlingens bakgrund som vinhistorien för Frankrikes äldsta vinområde, klimat, jordmån, druvsorter, vinodling, vindistrikt och dagens utveckling. Beskrivning ges av karaktären hos vit-, röd- och rosévinerna samt hur vinerna framställs.

Författaren Göran Boman är Munskänk sen mer än 20 år och var under flera år sektionsordförande samt utbildningsansvarig. Boken är en utvidngning av Görans Tre-betygsuppsats inom Munskänkarna.

Utgivningsår 2018

203 sidor

Available
Price:29.00 €

We also recommend

Sjögren, Gunnel: Häxan från Triora

Haxan_fran_Triora.jpg&width=140&height=250
"Ursäkta Signora, får jag slå mig ner?" Caféet är inte mer än till hälften fyllt av gäster och hon finner det märkligt att mannen vill sätta sig vid hennes bord i stället för att finna sig ett eget band de många lediga. Platsen är ett av caféerna i Galleria Vittorio Emanuele i Milano, det som ligger..
Price: 16.50 €

Putoavia enkeleitä

video_2.jpg&width=140&height=250
Drama
Price: 4.50 €
See all similar products »