Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €
« Back

Wallstam, Eva & Stenson, Bo: Vandra i Provence

I Frankrike har man vetat det länge – Provence är ett fantastiskt vandringsområde!

Här kan du följa dramatiska kuststigar, ströva i bergen kring pittoreska medeltidsbyar eller vandra med storslagen utsikt bland ­topparna i Alperna. Variationsrikedomen är enorm. Det behagliga ­klimatet gör det möjligt att vandra året runt och de många lederna är både lätta att nå och välmarkerade.

Den här boken beskriver 54 dagsvandringar i fyra olika kapitel: Västra Provence, Kusten, Föralperna och Alperna. Turerna är mellan 4 och 15 kilometer långa och utgångspunkterna ligger som mest ett par timmar ifrån Nice.

Författarna Eva Wallstam och Bo Stenson har bott i Frankrike och vandrat i Provence under många års tid. De har tidigare skrivit guideböckerna Vandra i Alperna – Chamonix, Fjällvandra i Härjedalen och senast Flora för fjällvandrare.


Available
Price:31.00 €

We also recommend

Wiström, Jerk: Under palmen i Antibes

Under-palmen-i-antibes.jpg&width=280&height=500
Kåserande kriminalkomedi om några svenskar på franska Rivieran
Han söp ihjäl sig! Det vet man väl hur det går till på franska Rivieran. Drinkar och champagne-partyn,vin till både lunch och middag. Eller fanns där en mördare?
Välkommen till Antibes som ligger mellan Nice och Cannes! Du behöver varken..
Price: 13.50 €

Jahnke, Magnus & Annmarie: Den okuvliga viljan

Den_okuvliga_viljan.jpg&width=280&height=500
DEN OKUVLIGA VILJAN är berättelsen om Carl Ossian Johnson född 1878 som vid 11 års ålder begav sig hemifrån. Han visste redan då vad han ville med sitt liv, se världen, bli framgångsrik och förmögen. Vi följer honom från uppväxtåren i Växjö genom hans äventyrsrika liv till lands och till sjöss. I Sverige..
Price: 20.00 €
See all similar products »