Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Rakkaudesta ruokaan ja ylpeydestä kotimaahan!

Asuttuamme yli 20 vuotta poissa Suomesta on ylpeys kotimaata, sen perinteitä, tuotteita ja varsinkin ruokaa kohtaan suurempi kuin koskaan. Koska Ruotsi oli asuinmaamme suurimman osan näistä vuosista pidämme sitä nykyään lähes toisena kotimaanamme. Ymmärrämme ja kunnioitamme sanontaa "maassa maan tavalla" mutta joitakin pohjoismaisia tuotteita, varsinkin elintarvikkeita ja makeisia, ei voi olla välillä kaipaamatta.

Pohjoismaissa on selkeät neljä eri vuodenaikaa. Talvi on usein kylmä, pimeä ja pitkä mutta lyhyen kesän aikana aurinko paistaa lähes koko päivän. Tuloksena on runsaat aromit ja maut joita yksinkertaisesti ei löydy muualta. Kun Pohjoismaisten raaka-aineiden makurikkaus yhdistetään perinteisiin valmistus-menetelmiin saadaan herkullisia laadukkeita tuotteita.

Skandinaviselle muotoilulle on ominaista yksinkertaisuus, minimalismi ja toiminnallisuus, eli ne ovat tarkoitettuja rikastuttamaan meidän jokapäiväistä elämäämme. Ajattomasti muotoillut esineet ovat erottuvia ja monikäyttöisiä yhdisteltävyytensä ansiosta.

Haluamme kunnioittaa kulttuuriperintöämme tuomalla tämän kaiken Ranskan Rivieralle. Ei vain palvellaksemme skandinaavisia ja kansainvälisiä yhteisöjä mutta ennen kaikkea esitelläksemme Pohjolan maut ja aistimukset ranskalaisille.

Tavoitteemme on kokonaisvaltainen asiakastyytyväisyys ottaen huomioon kaikki yksityiskohdat.
Kaikki tuotteemme ovat huolella valittuja jotta tuloksena on putiikki joka näyttää ja tuntuu aidolta.

Tervetuloa kokemaan Nordic Temptations!

Kauppiaat Sari ja Jarmo

Kalastaja keskiyön auringossa

Puolukat luonnossa